Kolejny raz udało mi się dostać do kampanii jakie prowadzi STREETCOM,tym razem testuję margarynę
OPTIMA CARDIO POTAS+.
Paczuszka dobrze zabezpieczona by produkt dotarł świeży i trafił prosto do lodówki.
W środku w pudełka ze steropianu,znajdowały się 4 opakowania margaryny Optima Cardio Potas+,baterię do utrzymania odpowiedniej temperatury,ulotki oraz przewodnik Ambasadora.
Jest to nowość na polskim rynku wśród margaryn,która stanowi doskonałe uzupełnienie codziennej diety w składniki,które wspierają nasze zdrowe wybory,jak na razie jedyny na rynku dający dwie korzyści.
Optima Cardio Potas+ zawiera naturalne sterole roślinne skutecznie obniżające poziom cholesterolu już po trzech tygodniach codziennego stosowania. Dodatkowo w jej składzie zawarty jest również potas, który wspiera utrzymanie prawidłowego ciśnienia krwi.
Wysoki poziom cholesterolu jest czynnikiem ryzyka rozwoju choroby wieńcowej serca. Efekt obniżenia cholesterolu o 7-10% uzyskuje się w ciągu 2-3 tygodni przy konsumpcji od 1,5 do 2,4 g steroli roślinnych dziennie w połączeniu ze zdrowym stylem życia oraz zbilansowaną i zróżnicowaną dietą. Potas pomaga w utrzymaniu prawidłowego ciśnienia krwi.
Dlatego jedz dziennie 3 kromki posmarowane Optimą Cardio,a efekt obniżenia cholesterolu osiągniesz po 3 tygodniach.Aby utrzymać niski poziom cholesterolu spożywaj codziennie 30 g Optimy Cardio.
Konsystencja margaryny jest bardzo dobra,nie spada z noża gdy chcemy nią posmarować pieczywo,smak wyśmienity,delikatny.
Nigdy nie używałam żadnych margaryn "funkcjonalnych",choć wiedziałam o ich istnieniu.Kiedy spróbowałam Optimy Cardio+, najbardziej zaskoczył mnie jej smak - jest naprawdę dobra.Można z powodzeniem smarować nią pieczywo i nie występuje ten charakterystyczny,margarynowy posmak,którego tak wiele osób nie toleruje.
Optima Cardio jest naprawdę bardzo smaczna.Możemy jej używać w kuchni do przyrządzania wielu potraw.
Smaruj pieczywo,piecz,smaż lub duś potrawy.Używaj Optimy Cardio w swojej kuchni i obniżaj cholesterol.
Warto ją mieć w domu -to moja rada!
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz