niedziela, 14 lipca 2013

Octy KAMIS


Dostałam paczuszkę która była pięknie zapakowana,chcąc zobaczyć jej zawartość rozwiązałam wstążkę by zobaczyć co kryje cudowna paczuszka.
Jakież było moje zdziwienie,gdy po otworzeniu zawartości moim oczom ukazały się octy KAMIS wygrane na profilu za dodanie przepisu na danie z przyprawą KAMIS.
Ocet Jabłkowy stanowi doskonały dodatek do sałatek, surówek i marynat. Poprawia również smak barszczu czerwonego, galaret i potraw słodko-kwaśnych. - See more at: http://www.kamis.pl/Produkty/Octy/Octy/Ocet-jablkowy.aspx#sthash.MCc7e7Sb.dpuf
Ocet Winny z Czerwonego Wina dodaje się do marynat, w których moczy się wołowinę, cielęcinę, jagnięcinę. Jest także doskonały do sałatek z czerwonej kapusty i buraczków. - See more at: http://www.kamis.pl/Produkty/Octy/Octy/Ocet-winny-z-czerwonego-wina.aspx#sthash.zw1b7gUp.dpuf
Ocet Winny z Czerwonego Wina dodaje się do marynat, w których moczy się wołowinę, cielęcinę, jagnięcinę. Jest także doskonały do sałatek z czerwonej kapusty i buraczków. - See more at: http://www.kamis.pl/Produkty/Octy/Octy/Ocet-winny-z-czerwonego-wina.aspx#sthash.
Ocet Winny z Czerwonego Wina dodaje się do marynat, w których moczy się wołowinę, cielęcinę, jagnięcinę. Jest także doskonały do sałatek z czerwonej kapusty i buraczków. - See more at: http://www.kamis.pl/Produkty/Octy/Octy/Ocet-winny-z-czerwonego-wina.aspx#sthash.zw1b7gUp.dpuf
Ocet Winny z Czerwonego Wina dodaje się do marynat, w których moczy się wołowinę, cielęcinę, jagnięcinę. Jest także doskonały do sałatek z czerwonej kapusty i buraczków. - See more at: http://www.kamis.pl/Produkty/Octy/Octy/Ocet-winny-z-czerwonego-wina.aspx#sthash.zw1b7gUp.dpuf
Ocet Winny z Czerwonego Wina dodaje się do marynat, w których moczy się wołowinę, cielęcinę, jagnięcinę. Jest także doskonały do sałatek z czerwonej kapusty i buraczków. - See more at: http://www.kamis.pl/Produkty/Octy/Octy/Ocet-winny-z-czerwonego-wina.aspx#sthash.zw1b7gUp.dpuf
Ocet Winny z Czerwonego Wina dodaje się do marynat, w których moczy się wołowinę, cielęcinę, jagnięcinę. Jest także doskonały do sałatek z czerwonej kapusty i buraczków. - See more at: http://www.kamis.pl/Produkty/Octy/Octy/Ocet-winny-z-czerwonego-wina.aspx#sthash.zw1b7gUp.dpuf
Ocet Winny z Czerwonego Wina dodaje się do marynat, w których moczy się wołowinę, cielęcinę, jagnięcinę. Jest także doskonały do sałatek z czerwonej kapusty i buraczków. - See more at: http://www.kamis.pl/Produkty/Octy/Octy/Ocet-winny-z-czerwonego-wina.aspx#sthash.zw1b7gUp.dpuf

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz